SUCCESUL:
CĂLĂTORIE SAU DESTINAȚIE?
Acest eveniment s-a încheiat.

Înscrie-te în lista noastră pentru a te ține la curent cu alte evenimente organizate de Maxwell Leadership în Cluj-Napoca.
Înscrie-te mai jos pentru a fi la curent cu evenimentele viitoare organizate de Maxwell Leadership în Cluj-Napoca.
+40
Anca:
„Am devenit ceea ce mereu visam să fiu și nu se întâmpla: O persoană cu încredere totală în mine, optimistă, nu mă mai plâng când dau de greu ci mă concentrez să caut soluții.
Am reușit să gestionez cu succes provocările în activitatea pe care o desfășor și acest lucru datorită mentorilor din Maxwell Leadership.”
Daniel:
„De cand sunt Înscris in MLCT am reușit sa exersez zilnic o gândire orientată spre creștere, prin întrebări puse mie însumi și celor din jur. Mi-am propus in fiecare dimineata sa am 30 de minute de citit și luat notițe din cartea Cele 15 legi ale Dezvoltării Personale. Nu am reusit sa ma trezesc in fiecare dimineata dar ma bucur pentru diminetile in care am reusit si promit aici ca voi fi consecvent pe viitor!  Eu si cei din familie vedem deja o schimbare la mine!”
Vei avea ocazia unică de a te întâlni cu o parte din Echipa Maxwell Leadership România și de a te conecta la Filosofia și Cultura Maxwell chiar în orașul tău!
Oameni ca și tine, care știu că succesul este un drum, nu o destinație:
„Am fost pierdută până când să intru în această echipă minunată. Nu aveam cui să cer o părere care să mă încurajeze și alături de voi m-am îmbogățit pe toate domeniile.
În ultimele luni am avut o creștere semnificativă și asta mă face să vă încurajez să aplicați resursele infinite pe care le avem aici. Sunt recunoscătoare că alături de voi visul meu prinde avânt pe zi ce trece!
Mulțumesc mentorilor, colegilor și celor din staff pentru că faceți posibil visul meu! 🙏
Alisa: